Zeer tevreden over nagelstudio Sittard

Door nagelstudio Sittard heeft mijn hele leven een drastische verandering ondergaan. Je zal je wel afvragen hoe dit mogelijk is, maar dat zal ik je vertellen. Als klein kind kampte ik al met het probleem dat ik op mijn nagels beet, soms tot bloedens toe. Wat mijn ouders ook probeerden, niets hielp. Het gevolg was dan ook dat ik er een andere tik aan over hield, ik begon mij te schamen. Hoe dom het ook klikt, maar ik durfde aan niemand mijn handen te laten zien en daarom stak ik deze vaak in mijn zakken.   

Wat een opluchting

Dit probleem werd alleen maar erger toen ik werd aangenomen bij een leuk bedrijf, echter moest ik aan de balie zitten. Voor mij een droombaan, maar voor mijn handen een nachtmerrie. Met handschoenen aan lopen leek mij niet verstandig, daarom de hulp van nagelstudio Sittard ingeschakeld. 

De aller eerste keer toen ik daar naar binnen liep, wilde ik bijna door de grond zakken toen ik mijn nagels moest laten zien. Maar de medewerkster hielp mij over deze schaamte heen. Nadat zij mijn nagels helemaal weer in model had gevijld,  hebben deze een  perfecte uitstraling gekregen. Door middel van French manicure durf ik mijn handen weer te tonen, geweldig!