Windscherm: haal meer uit je terras

Een windscherm beschermt terrassen tegen de wind. Sinds ik mijn terras heb afgezet met een windscherm, heb ik veel meer klanten. Het zit een stuk prettiger achter een scherm dan wanneer de wind vrij spel heeft. Daarnaast is het ook een fijne manier om het terras af te zetten. Het is duidelijk waar het terras ophoudt en waar de openbare weg begint. Een scherm heeft dus meerdere voordelen.

Windscherm van XteriorWindscherm

Wij hebben ons scherm gekocht bij Xterior. Hele goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. De service is uitstekend en de schermen zijn ook echt mooi. Het oog wil natuurlijk ook wat. Bij Xterior hebben ze veel ervaring met zon- en windwering en dat merk je. Ze geven goed advies en denken echt met je mee. Op de website zie je de verschillende soorten schermen. Voor elke smaak is er wel een passend scherm te vinden.

Productie vindt plaats in eigen fabriek in Nederland. Doordat er geen andere partijen tussen zitten, kunnen de kosten laag gehouden worden. Daarnaast zorgt het voor korte levertijden en een grote mate van flexibiliteit. Maatwerk is bij Xterior standaard dus je krijgt altijd een afscheiding die helemaal past bij jouw terras. Bekijk de website voor inspiratie en neem contact op met Xterior voor jouw scherm.