Vertrouwd Bitcoins aanschaffen

crypto

Wanneer je Bitcoins wil kopen, wil je natuurlijk wel veilig je Bitcoins krijgen om er vervolgens mee te kunnen handelen. Veilig Bitcoin kopen kun je doen op een goede Bitcoin exchange, in Nederland zijn er drie zeer betrouwbare exchanges. Bij Bitvavo, Blox en BTCDirect kun je met iDeal veilig de cryptomunten kopen. Wel is het verplicht om je daar te identificeren voordat je Bitcoins kan kopen, wil je liever anoniem cryptomunten kopen dan is de handelsbeurs Hold Hold een goede optie.

Beste Bank

Als belegger kopen

Verdien je geld als belegger met handelen dan is veilig Bitcoin kopen erg belangrijk, je wil zo snel als het kan de cryptomunten in bezit hebben om er vervolgens mee te kunnen handelen. Transacties worden vastgelegd in een soort digitaal kasboek, de mining sector beveiligd het kasboek. Bitcoins zijn niet te kraken, maar je kunt ze ook niet bijprinten zoals bij het huidige geld aan de orde is. Steeds meer beleggers zien er brood in en kunnen de cryptomunt op waarde schatten. De marktkapitalisatie van Bitcoin is nu nog klein vergeleken met andere markten.

Kennis

Veilig Bitcoin kopen doe je niet zomaar, je moet er wel verstand van hebben en weten wat je doet. Veel mensen die Bitcoin kopen doen dit in een opwelling, en willen snel geld verdienen door de enorme wisselingen van de koers. Besef dat Bitcoin een belegging is voor de lange termijn, toch zijn er veel mensen die handelen uit emotie en niet uit kennis. Hoe stabieler de koers is, hoe meer mensen de waarde van Bitcoin zullen zien.