Versier je bullet journal met washi tape

bullet journal washi tape

Bullet journaling is populairder dan ooit. Veel mensen zijn dolblij dat pen en papier een comeback maakt. Niet alleen omdat het rust in je hoofd creëert maar ook omdat je weer de ruimte hebt om je leven te decoreren. Een bullet journal met washi tape is zoveel leuker om naar te kijken dan een scherm of witte, lege bladzijden. 

bullet journal washi tape

Dit kun je allemaal doen met washi tape:

  • corrigeren
  • versieren
  • noteren

Corrigeren

De washi tape is een perfecte manier om die verkeerd geschreven regel te verbergen. En niet zomaar met een saai stukje tape maar met een prachtig ontwerp van bloemen, strepen, ruitjes of andere coole afbeeldingen. Washi tape is het nieuwe typex.

Versieren

in eerste instantie is washi tape bedoeld als versiering van je journal. Je kunt er randen mee maken maar ook woorden mee onderstrepen en kaders maken. Verdeel je bladzijde bijvoorbeeld in een stukje over je privéleven en een stuk over je werkafspraken. Zo houd je het onderscheid in zicht en heb je bovendien een mooi versierde journal. 

bullet journal washi tape

Noteren

Als je écht creatief bent kun je natuurlijk ook de washi tape gebruiken om dingen te noteren. Scheur er bijvoorbeeld kleine stukjes vanaf om de datum van de dag bovenaan je pagina te zetten. Of maak er paginanummers mee, rechts onderin. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het spellen met je washi tape. Vaak koop je sets van washi tape met meerdere patronen en kleuren. Laat die creativiteit maar stromen!