Unieke vingerafdruk sieraden, maar hoe lever ik de afdruk aan?

Vingerafdruk (fingerprint) sieraden zijn steeds populairder en zijn tegenwoordig een populair alternatief voor de welbekende assieraden. Het is een even persoonlijk item, maar zijn voor veel mensen net iets toegankelijker dan het daadwerkelijk meedragen van de as van een overleden dierbare, maar hoe lever ik de vingerafdruk van mijn overleden dierbare nu precies aan?

Uitvaart

Wij begrijpen het feit dat een vingerafdruk een persoonlijk item is en willen u dan ook verzekeren dat wij met veel respect en zorgvuldigheid hiermee om zullen gaan. Onderstaand vindt u een korte toelichting m.b.t. het aanleveren van een vingerafdruk. In het geval van vragen, zijn wij u graag van dienst en kunt u ons altijd even bellen, mailen, of een bezoek brengen aan onze showroom.

  • Wij verzoeken u om, na bestelling een vingerafdruk per post te versturen.
  • Uiteraard zullen wij de vingerafdruk met alle respect behandelen en verwerken.
  • Wij adviseren u om vingerafdruk stevig te verpakken (minimaal in een zakje, dat goed afgesloten moet worden).
  • U kunt de envelop aangetekend versturen, zodat de zending altijd getraceerd kan worden.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om zowel uw naam als uw bestelnummer op een briefje in de envelop bij te voegen. Zonder uw naam + bestelnummer zullen wij geen verdere actie ondernemen.
  • U kunt de envelop, met hierin zowel de vingerafdruk als een duidelijke vermelding van zowel uw naam als bestelnummer, naar ons versturen, waarna wij verder zorg zullen dragen voor de vervaardiging van het unieke sieraad.

Wilt u meer informatie ontvangen over de manier waarop het sieraad vervaardig wordt, of over de manier hoe u een vingerafdruk kunt realiseren, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier worden alle zaken m.b.t. het verkrijgen van een vingerafdruk tot en met het aanleveren hiervan uitgebreid omschreven en toegelicht. U vindt daarnaast een prachtig assortiment vingerafdruk sieraden van zilver & goud bij UitvaartUniq.nl.