Uniek in zijn soort

Dolly Bakfiets

Dat een bakfiets niet zwaar hoeft te zijn om mee te rijden bewijst een Dolly Bakfiets wel, een trendy en moderne fiets met een schitterend ontworpen kunststof bak. Omdat de bak niet van hout is blijft het gewicht van de bakfiets laag, maar ook kinderen zitten comfortabel in de bak. Het speciale zitje is zo vervaardigd dat veiligheid op de eerste plaats komt. Brede ronde randen aan de bak zijn niet alleen fijn voor de kinderen, maar zijn ook veilig in het drukke verkeer.

Maak er een persoonlijke bakfiets van

Dolly Bakfiets

Bij veel andere merken zie je vaak dezelfde bakfietsen rijden, dat hebben ze bij Dolly anders gedaan. Wanneer je een Dolly Bakfiets gaat kopen kun je zelf de combinatie maken die jij leuk vindt, zo heb je een unieke bakfiets. De kleur van de kunststof bak en het frame mag je zelf uitkiezen, met meer dan 40 combinaties is de kans uiterst klein dat je dezelfde kleurencombinatie snel tegen zult komen. Weer een voordeel van een bakfiets van Dolly, wat je samenstelt is waarschijnlijk uniek.

Dolly Bakfiets

Trendy en zeer comfortabele fiets 

Een Dolly Bakfiets bestaat niet alleen uit een bak, de kunststof fiets moet natuurlijk ook comfortabel zijn om op te fietsen. Bij Dolly hebben ze daar ook veel aandacht aan besteed. Het extra brede stuur zorgt voor veel comfort tijdens het fietsen, zo hoef je niet veel kracht te zetten. de ruimte tussen het zadel en het stuur is ook ruimer gehouden dan bij een normale fiets. Zo is de kans niet aanwezig dat je met je benen de bak kunt raken. Al met al is er goed nagedacht over het ontwerp van de bak en de fiets.