Rijles bij rijschool in Lelystad

Auto

Rijschool Learn To Ride is een rijschool in Lelystad. Op 1 maart 2015 zagen ze het levenslicht. Johan, de oprichter, besloot om de gok te wagen als ZZP’er. Hij is met zijn eigen idee aan de slag gegaan. Hij gaf graag rijlessen, had motor ervaringen en was niet op zijn mondje gevallen. Dit sprak mensen aan. Het bedrijf begon klein met alleen motorrijlessen maar Johan begon al meer bekend te worden en is die gaan uitbreiden en heeft eind 2015 zijn eigen theorie school opgericht.

Rijschool in Lelystad

Learn To Ride, rijschool in Lelystad

Learn To Ride staat voor flexibiliteit, geduld en kwaliteit. Communicatie is heel belangrijk en het is altijd mogelijk om afspraken te maken. Niet alleen over begeleiding, lespakketten en lestijden. Ook kun je natuurlijk afspraken maken over de afwikkeling van de financiële verplichtingen. Learn To Ride houd rekening met jouw persoonlijke wensen want het behalen van je rijbewijs is immers persoonlijk. Een rijschool moet daar goed op inspelen.

Theorie

Ervaring

Allie: Ik ben 2 maanden geleden begonnen met autorijlessen bij Learn To Ride. Ze hebben me vanaf het begin al goed geholpen met alles. Ik ben op mijn 16e begonnen met de theorielessen, ook bij hun. Toen ik geslaagd was ben ik meteen begonnen met de praktijklessen. 2 keer per week 90 minuten waardoor ik nu al heel veel weet! Ze denken dat ik over ongeveer 2 maanden al kan afrijden.

Lucas: Ik heb 2 dagen geleden mijn praktijkexamen gehaald in 1 keer! Learn To Ride heeft me heel goed voorbereid ook met de zenuwen want ik vond het best spannend om af te rijden maar alles ging helemaal goed. Ik wil iedereen bedanken van Learn To Ride.

Jill: Ik heb faalangst en was daarom best bang om überhaupt te beginnen maar Johan heeft me echt heel goed geholpen en mijn angsten een stuk verminderd. Daardoor ben ik in één keer geslaagd wat niet wat gelukt met alle zenuwen.