René Lilique te vinden in gemeente museum Den Haag

In het gemeente museum Den Haag worden de exclusieve objecten tentoongesteld van de Franse juwelenontwerper en glaskunstenaar René Lalique. Deze objecten zijn een symbool van de luxe uit de tijd van de Art Nouveau en Art Deco. De werken in het museum Den Haag trekt veel internationale belangstelling en op veilingen worden extreme bedragen voor zijn stukken betaald. René Lalique is de eerste grootschalige tentoonstelling die in Nederland aan Lalique wordt gewijd.

Het jaren dertig gebouw van het gemeente museum Den Haag biedt de juiste sfeer voor een tentoonstelling voor de werken van René Lalique.

Samen met mijn man en kinderen ben ik een paar weken geleden naar het gemeente museum Den Haag geweest. Wij bezoeken regelmatig een museum met het gezin maar dit is toch een van onze favorieten. Het is een echte aanrader, ook met kinderen! Mijn kinderen zijn momenteel 10 en 13 jaar oud en ze beginnen alle informatie nu ook te begrijpen. Het is een zeer leerzaam maar ook leuk museum om de mooie, speciale werken van René Lalique te bewonderen. Ook mijn kinderen vonden het leuk om hierheen te gaan.

Waar zijn alle werken van René Lalique te bewonderen?