Op de wachtlijst voor een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

Eindelijk is het dan zover, ik sta op de wachtlijst voor een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven. Hier heb ik zo lang op gewacht, maar omdat ik nog te jong was om deze operatie uit te voeren heb ik heel wat jaren moeten wachten. Ik merkte namelijk als tiener al dat mijn borsten er totaal anders uitzagen dat de meisjes uit mijn klas. Die lopen al met de mooiste bh’s rond, terwijl ik deze beslist nog niet nodig had. Thuis had ik het er vaak over met mijn moeder, maar kreeg als antwoord wacht maar tot je ouder bent, je borsten komen vanzelf wel. kv_ill_borstvergroot

Nog steeds geen grote borsten

De jaren verstreken, maar mijn grote borsten bleven weg. Het werd op een gegeven moment zo erg dat ik hierdoor flink werd gepest op school, ja kinderen zijn hard, maar volwassenen ook. Niet alleen de ergenis dat ik geen normale borsten had, kreeg ik er nu ook psychische klachten erbij, durfde me niet meer op straat te vertonen, en vooral in de zomer was het echt een ramp, durfde geen dun bloesje aan te doen, maar zat het liefste de hele dag in een slobbertrui, hoe warm het ook was. kv_ill_borstvergroot

Een eerste consult bij kliniek Veldhoven

Eindelijk was ik oud genoeg om een afspraak bij kliniek Veldhoven te maken voor een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven. Natuurlijk moest er eerst bekeken worden of ik wel geschikt was voor een borstvergroting, dit werd tijdens dit eerste consult bekeken, ook werd er bekeken hoe groot de borsten maximaal mochten worden. Ik moet zeggen dat het een heel fijn  en duidelijk gesprek was. Heb me laten vertellen dat tijdens de borstvergroting bij Kliniek Veldhoven in eerste instantie de borsten van mij met twee cupmaten worden vergroot, anders loop ik de kans om er andere lichamelijke problemen bij te krijgen, bijvoorbeeld rugpijn omdat mijn lichaam dan ineens veel kilo’s met zich mee moet dragen. Kan haast niet wachten tot het eindelijk zover is dat ik deze ingreep kan ondergaan. dual-plane-zij

Super mooie borsten

Inmiddels is de operatie, waar ik al jaren naar heb uitgekeken, achter de rug. Meteen na de operatie kon je al duidelijk het verschil zien, voelde me nu een achte vrouw, een vrouw met geweldige borsten. Natuurlijk moest ik het na de operatie de eerste zes weken rustig aan doen, en een speciale bh dragen, een bh, welke ik mijn hele leven nog nooit heb gedragen.borstvergroting-op-spier