Mooie backdrop op maat laten maken

backdrop

Op zoek naar een backdrop, ofwel een theaterdoek, kwam ik bij het geweldige bedrijf van Rijnmond Textiles terecht. Dit bedrijf is een groothandel in veel verschillende stoffen. Je kan hier terecht voor theaterdoeken, gordijnen en zelfs voor podium rokken. Alles kunnen zij hier voor jouw vereniging of bedrijf maken, ook particulieren zullen hier zeker slagen.  Tevens leveren zij bijzonder mooi maatwerk af, want je moet er toch niet aan denken dat er een naad in het midden van jouw toneeldoek zit? De materialen die zij hier gebruiken zijn van brandvertragend materiaal, zoals:

  • Stretch
  • Taft
  • Fluweel
  • Molton

backdrop

Een geweldig mooie. brandvertragende, backdrop laten maken

Voor onze toneelvereniging was ik op zoek naar een ander theaterdoek, omdat onze oude het had begeven. Met plakband en wat garen hadden wij getracht om er een toonbare backdrop van te maken, maar helaas. Zodra er iemand per ongelijk tegenaan stootte, viel het doek naar beneden.

Het bedrijf Rijnmond Textiles heeft ons zeer goed geholpen, met het maken van een bijzonder mooi, nieuw doek. Deze kan tegen een stootje en is van brandvertragend materiaal gemaakt, dus ook bijzonder veilig. Onze voorstellingen kunnen weer doorgaan en daar zijn wij allemaal zeer blij mee. Rijnmond Textiles is een top bedrijf!