Mijn bruidsjurk laten reinigen!

Eindelijk mag ik de officiële naam Beumers achter mijn eigen naam gaan zetten! Ik ben getrouwd met de man van mijn dromen, enige nadeel is dat ik mijn bruidsjurk reinigen moet. Iets waar ik niet aan had gedacht op de dag zelf. Doordat wij een schitterende dag hebben gehad kon mijn geluk niet meer op. Het zonnetje scheen volop en dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat er werd geknoeid met champagne en wijn. Al met al hebben wij een prachtige dag gehad en aan het einde van de dag kwam ik er pas achter dat mijn trouwjurk er niet meer uitziet.

Poetsen, schrobben in de hoop dat het werk

Het zelf wassen zag ik niet zitten aangezien het te groot is voor de wasmachine. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om op het internet te zoeken naar een extern bedrijf die mij kon helpen. Mijn bruidsjurk laten reinigen door een extern bedrijf is dan ook het beste wat ik kon doen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken en ben ik vervolgens terecht gekomen op de website van topreiniginginbruidsmode.nl. Voor nog geen tweehonderd euro wordt mijn jurk geheel schoongemaakt. In de eerste instantie ging ik er niet vanuit dat het mogelijk was. Totdat het punt was gekomen dat ik het met mijn eigen ogen kon bekijken! Zo schoon als dat het is geworden had ik nooit verwacht.