Makkelijke in gebruik en oneindige mogelijkheden

We zijn sinds enige tijd bezig met verbouwingen in ons huis. Ik heb geluk dat mijn man erg handig is en ik zelf ook interieurontwerpster ben, hierdoor hebben we erg veel zelf kunnen doen. Toch was het niet zo simpel, omdat ik als interieurontwerpster erg kieskeurig ben. De belangrijkste kamer voor mij was de woonkamer, dat tevens het hart van je huis is. Ik wou dat deze dus volledig naar onze wens was, en zelf heb ik mijn man kunnen overtuigen om er iets speciaal van te maken. Voor wat ik in gedachten had, had ik wel een uniek design nodig voor op de muren. Zelf kan ik wel aardig tekenen, maar hetgeen ik voor ogen had was voor mij net iets te hoog gegrepen. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar sites waar Plak het zelf raamfolie vindt, en toen kwam ik op de site van plakhetzelf.nl terecht!

 Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb, want het design overtrof al mijn verwachtingen en die waren hoog. Na een snelle levering kreeg ik mijn decoratie toegestuurd die ik zelf zorgvuldig en eenvoudig ontworpen had op de site. Het bevestigen van het ontwerp was simpel en het resultaat is gewoonweg prachtig, dankzij de uitstekende kwaliteit! Na enkele maanden is het resultaat nog even mooi als ervoor. Plakhetzelf.nl is een echte aanrader voor iedereen die graag een mooi design in zijn interieur wilt verwerken!