Legbordstellingen

Of u nu de ongebruikte ruimte wilt maximaliseren of een nieuw magazijn wilt bouwen, oplossingen voor legbordstellingen kunnen snel, eenvoudig en economisch worden aangepast aan uw exacte behoeften. Deze oplossingen voor palletstellingen zijn veelzijdig, waardoor u uw ruimte kunt optimaliseren en tegelijkertijd de flexibiliteit kunt bieden die nodig is voor de efficiënte werking van uw handmatige distributiecentrum. Licht of zwaar, wij zorgen voor het hijsen en bestellen van uw waardevolle producten. Demontabele rekken bieden een stellingoplossing die speciaal is ontworpen voor rekken met slimme keuzemogelijkheden.

De kenmerken van Legbordstellingen:

Deze metalen stellingkast van staal is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van professionals die op zoek zijn naar een hoogwaardige opbergoplossing. Dit type industriële plank kan eenvoudig in een magazijn worden geïnstalleerd om min of meer omvangrijke dozen op te slaan, reserveonderdelen achter in een winkel om de voorraad op te slaan, opslag in een kantoor om bestanden of archieven op te slaan. Dit type metalen plank past zich aan de behoeften van professionals aan, maar ook aan die van personen die op zoek zijn naar opslagoplossingen in een garage, kelder of zolder.

Legbordstellingen twee reeksen:

De eerste reeks metalen planken is ontworpen voor lichte en omvangrijke producten; dit Legbordstellingen is bestand tegen een belasting van 250 kg per niveau. De tweede, robuustere serie kan zwaardere producten opslaan met een belasting van bijna 350 kg per niveau. Deze twee reeksen Legbordstellingen vullen elkaar aan en maken het mogelijk om de kosten te voldoen en aan te passen aan het gewicht van de objecten die men wenst op te slaan. Legbordstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, lengtes en dieptes, met deze afmetingen kunt u uw opslagruimtes zoveel mogelijk optimaliseren. De opbergplanken worden gedemonteerd geleverd met 4 planken. U hebt echter de mogelijkheid om extra lagen en 3 mm dikke hardboardpanelen toe te voegen om meer op te bergen.