Een instructeursopleiding volgen bij G4S Training & Safety

instructeursopleiding

Onlangs heb ik een instructeursopleiding bij G4S Training & Safety gevolgd. Het leuke hieraan is, dat deze nog niet zolang bestaat. Een tijd geleden zat ik werkloos thuis en toen kreeg ik via het Uwv te horen van deze opleiding. Zij hebben als het waren nieuwe kandidaten geworven en daar was ik er één van. Met veel enthousiasme heb ik hieraan deelgenomen en met een goed resultaat.

Inmiddels ben ik instructeur en geef training op het gebied van  bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Nooit gedacht dat ik dit in mijn marge had en daarom ben ik zo bijzonder trots op mijzelf. Ooit heb ik wel eens aan zo een EHBO training deelgenomen, maar het was nog nooit in mij opgekomen om dit aan anderen te gaan leren. instructeursopleiding

Een zeer leerzame instructeursopleiding gehad

Eindelijk heb ik mij draai weer gevonden, in de werk branche. Nadat ik voor een zeer lange periode werkloos thuis heb gezeten, ben ik nu weer volop aan de slag. Moet er wel bij zeggen dat het totaal iets anders is, dan ik ooit heb gedaan. Want achter een bureau te zitten om de administratie bij te werken is heel iets anders dan een groep de kneepje van het reanimeren te leren.

Over het algemeen heb ik mijn draai, na het volgen van de instructeursopleiding, wel gevonden. Eindelijk voel ik mijzelf weer nuttig in deze maatschappij en dat is een hele tijd anders geweest. Iedereen die even geen raad weet met zij of haar tijd, kan ik adviseren om een cursus te gaan volgen. Vooral een EHBO of een BHV cursus is erg nuttig. Want een ongelukje zit vaak in een klein hoekje en jij als hulpverlener kan hiermee een wereld van verschil maken. Want hoe eerder hulp aanwezig is, hoe beter. Dus meld je gauw aan voor zo een training, je weet immers maar nooit waar het goed voor is.  instructeursopleiding