Goedkoop een e-Bike voor moeders kopen

Er zijn zoveel eBikes op de markt dat je soms door de spaken het wiel niet meer kunt zien. Zeker wanneer je online een elektrische fiets wilt bestellen moet je goed opletten wat de technische specificaties zijn. Dat geldt vooral wanneer je een fiets wilt aanschaffen voor een heel specifieke doelgroep, zoals ouders met jonge kinderen. Een elektrische moeder fiets kopen die goedkoop en ook goed is hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar even naar de specificaties kijkt. Wat de voornaamste kenmerken zijn waar je op moet letten kun je hier lezen.

Meer weten over eBikes voor moeders? Kijk dan direct in de webshop van Fast & Furious scooters en fietsen, daar vind je ongetwijfeld waar je naar zoekt!

Het voordeel van een elektrische moeder fiets

Wanneer je jonge kinderen in huis hebt wil je niet aan huis gebonden zijn. En voor korte ritten is de auto ook niet echt handig. Dan gaan de kids achterop bij mamma op de fiets, of voorop voor peuters. Jonge mama’s ontwikkelen vaak stevige kuiten met dat extra gewicht, en dan heb je ook nog eens die tegenwind die we helaas in Nederland vaak meemaken. Dan is een eBike voor mamma kopen een geschenk uit de hemel. Met een elektrische fiets rijd je veel makkelijker, een mama fiets heeft een uitgekiend ontwerp dat ideaal is voor het vervoeren van kinderen.

Goedkoop een e-Bike

Hier moet je op letten bij een mama eBike:

  • De meeste elektrische moeder fietsen worden geleverd met 28” banden, dat rijdt vaak prettiger dan kleine 26” banden.
  • Een eBike voor mamma heeft een extra lage instap, zo hoef je niet je been een flink eind omhoog te tillen waardoor je uit balans kunt raken.
  • Houd rekening met de actieradius, dat is de afstand die je kunt afleggen met één acculading. Wanneer je slechts korte ritten maakt hoeft de accu niet zoveel vermogen te hebben, voor mensen die veel rijden is een elektrische mama fiets aanschaffen met grotere accu aan te raden.
  • Je kunt op een eBike voor moeder zowel voor als achter een kinderzitje monteren, zowel voor heel jonge kinderen als iets oudere kinderen.
  • Een eBike met meerdere standen voor de trapondersteuning is erg prettig in gebruik. Zo heb je altijd precies het juiste steuntje in de rug, waar je ook rijdt.

Meer weten over eBikes, of direct goedkoop een mama eBike kopen? Kijk dan in de webshop van Fast & Furious voor de beschikbare modellen.