Goede iPhone reparatie in Delft

Ik had gister mijn telefoon laten vallen toen ik samen met mijn vader aan het fietsen was. het scherm en het glas aan de achterkant was helemaal gebarsten. Ik ging daarom op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft.


Goede website

Ik wilde graag zo voordelig mogelijk uit komen en ik wilde graag dat het bedrijf mij goede service zou bieden. Ik wilde daarom eerst een aantal websites bezoek en met elkaar vergelijken voordat ik een keuze zou maken waar ik mijn telefoon zou laten maken. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van telgefixt. Ik kon de informatie waar ik naar op zoek was erg makkelijk vinden. Ze bieden erg goede service en hanteren lage prijzen. Je hebt als klant onder andere 3 maanden garantie op de onderdelen die er worden vervangen, de reparaties worden uitgevoerd door deskundige monteurs en je kan meekijken terwijl je telefoon binnen een uur wordt gerepareerd. Ik besloot om een afspraak te maken om mijn telefoon te laten reparen. Ik werd in de winkel erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon was erg snel gemaakt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ik ben daarom erg tevreden over Telgefixt en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon zaak die lage prijzen hanteert in de omgeving van Delft.