Breng een bezoek aan de glamping van Leistert

Leistert

Er zijn veel recreatie- en vakantieparken in en rondom Nederland. Ze zijn echter niet allemaal even leuk. Een naam die gigantisch aan het groeien is in populariteit is Leistert. Dit vakantiepark heeft eindeloos veel soorten accommodaties waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Van bungalows tot cabins en lodges tot chalets. Maar de meest populaire accommodatie van dit moment hebben ze ook: de glamping tent.

Leistert

Glamperen bij Leistert

Glamping is een woord dat bestaat uit het samenvoegen van het woord glamorous en camping. Kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vinden het maar wat vervelend om telkens hun tent op te moeten zetten of in een nat bed te liggen. Bovendien kan kamperen in Nederland best koud zijn.

De glamping tent is voor iedereen die het beste van beide werelden wil. Lekker in de natuur zijn, binnen een mum van tijd met je voeten in de aarde maar ook enige comfort en luxe meekrijgen. De glamping tent is dan ideaal.  

Met kinderen

Leistert

Een glamping tent bij Leistert is geschikt voor het hele gezin. Er passen maar liefst vijf personen in. En toch houd je het lekker warm en droog! Kamperen met de kinderen is zo een stuk minder stressvol. 

Geen wc-rol onder de arm

Niets erger dan door de regen met je wc-rol onder je arm naar het toilet lopen, toch? Dat hoeft bij een glamping tent niet want daar zit een badkamer in! De luxe van thuis met de heerlijke natuur om je heen maken jouw vakantie helemaal stressvrij.