Bloemen laten bezorgen bij een uitvaart

Bloemen laten bezorgen

Ook bij een uitvaart kun je bloemen laten bezorgen. De rouwboeketten kun je sturen naar de nabestaanden of naar het rouwcentrum. Een mooie manier om de laatste eer te bewijzen aan de overledene en om de nabestaanden te laten weten dat je aan ze denkt.

Bloemen laten bezorgenBloemen laten bezorgen: verschillende stijlen en kleuren mogelijk

Bij Boeketcadeau vind je een ruime keuze aan rouwbloemen. Rouwstukken in verschillende vormen en maten, rouwboeketten en biedermeiers. Het grootste verschil tussen een rouwstuk en een rouwboeket is, dat een boeket nog in het water geplaatst moet worden terwijl een rouwstuk gemaakt wordt op oasis (steekschuim). Vroeger werden bepaalde bloemen gezien als rouwbloemen. Tegenwoordig wordt er vooral gekeken naar de voorkeuren van de overledene. Bloemen die hij of zij mooi vond. Zoek dus vooral een stuk dat past bij de overledene. Bij boeketcadeau vind je rouwbloemen in verschillende stijlen, modern of juist klassiek, en in verschillende kleuren. Wit, rode rozen, bontgekleurde stukken, roze, geel-wit of juist herfstkleuren. Je kunt dus altijd wel iets vinden dat passend is.

Bloemen laten bezorgenBezorging bij nabestaanden of bij het rouwcentrum

Je kunt de bloemen laten bezorgen bij het rouwcentrum, de kerk of bij de nabestaanden. Boeketcadeau.nl levert ook op zondag maar de meeste rouwcentra zijn dan niet geopend. In dat geval kun je beter de bloemen naar de nabestaanden laten sturen. Over het algemeen geldt dat wanneer je voor 12.00 uur je bestelling plaatst, deze dezelfde dag nog afgeleverd kan worden.

Boeket bloemen naar de nabestaanden

Wanneer ik rouwstukken bestel en ik kan zelf niet naar de uitvaart, dan laat ik ook een boeket bloemen bezorgen bij de nabestaanden om hun sterkte te wensen in deze moeilijke tijd. Dit wordt doorgaans erg gewaardeerd.  Ook na de uitvaart kun je altijd de nabestaanden nog een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen.