Ben jij geïnteresseerd in zzp factoring?

finqle

Het werken met zzp factoring als zzp’er heeft ontzettend veel voordelen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf je uurtarief en ook kan jij je eigen uren lekker invullen. Het heeft echter ook een groot nadeel. Je zal bijvoorbeeld facturen moeten opsturen naar je klanten, maar niet elke klant zal op tijd betalen. Dit hoort nou eenmaal bij het werken als zzp’er. Toch zijn er ook hier oplossingen voor. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor zzp factoring. Hoe dit precies werkt?

Jij bent dan niet langer meer verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer! Je verkoopt je verkoopfactuur aan een ander bedrijf. Jij krijgt op deze manier veel eerder betaald dan wanneer je op een klant zou moeten wachten. Het andere bedrijf verzorgt vervolgens ook het debiteurenbeheer, waardoor jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken. Dit is ideaal wanneer je zelf te weinig tijd hebt om je hiermee bezig te houden. Bovendien vinden veel zzp’ers het ook gewoon niet prettig om het debiteurenbeheer zelf te regelen.

Zzp factoring

Voor zzp factoring is dit bedrijf ideaal

Finqle is het ideale bedrijf als jij gebruik wilt gaan maken van de dienst zzp factoring. Dit bedrijf koopt jouw verkoopfacturen op en verwerkt deze vervolgens binnen één dag. Dit zorgt ervoor dat jij veel meer zekerheid hebt, dan wanneer je de factuur naar je klanten zou versturen. Jij loopt op deze manier totaal geen risico meer. Dit is natuurlijk wel zo prettig. Zo kan jij van de voordelen als zzp’er genieten, maar heb je in ieder geval al een groot nadeel minder! Wil jij als ondernemer totaal geen risico meer lopen? Dan is het zeker verstandig om voor dit bedrijf te kiezen. Op de website van Finqle kan je meer informatie vinden over wat het bedrijf allemaal te bieden heeft. Het is aan te raden om hier eens op te kijken.

Facturen