Autorijles Hoofddorp

rijles

Voor de beste autorijles Hoofddorp kan je het beste les nemen bij Rijschool Dorland. Hier wordt je binnen een zo snel mogelijke tijd klaargestoomd om zowel jouw praktijkexamen als theorie examen te behalen. Voor maar 25 euro heb je al een proefles. Deze duurt ongeveer een uur. Je wordt thuis opgehaald door de instructeur. Vervolgens is eerst een korte kennismaking en vervolgens bespreek je wat je die les ongeveer gaat doen. De les is voornamelijk om te voelen hoe het is om te rijden en om te kijken of het goed klikt tussen jou en de instructeur. Na de les wordt je weer keurig thuis afgezet en dan kun je vervolgens bepalen of je er wilt lessen of niet. Het bedrijf bestaat al sinds 1937, de instructeurs hebben veel ervaring en geven dus op de best mogelijke manier les. 

autorijles Hoofddorp

Persoonlijke ervaring met autorijles Hoofddorp

Zelf ben ik denk ik ongeveer 3 maanden geleden begonnen met rijles bij rijschool Dorland. Ik heb voor deze rijschool gekozen omdat ik er erg goede reacties over had gehoord. Mij werd verteld dat de instructeurs erg vriendelijk en geduldig zijn, dit vond ik belangrijk want ik kan niet goed presteren onder druk en ik vind het fijn om veel feedback te krijgen. Als je wilt wordt alles wel zes keer achter elkaar uitgelegd zonder dat de instructeur zijn geduld verliest. Ik ben nu dus al even bezig met rijden en het gaat ontzettend goed. Volgens de

Rijbewijs

Meer weten?


Voor verdere informatie ben je natuurlijk altijd welkom om contact op te nemen met het bedrijf zelf of je kan een kijkje nemen op de website.