Aanrader: Geboortekaartje Tweeling! Klik hier

kisscards-logo

Afgelopen week kreeg ik van mijn zus te horen dat zij niet 1 maar 2 kinderen krijgt. Mijn zus krijgt een tweeling! Zij is al een paar maandjes zwanger en had nooit verwacht dat zij een tweeling zou krijgen. Ik wilde iets leuks doen voor mijn zus, omdat het best bijzonder is dat zij een tweeling krijgt. Als een toekomstige oom wilde ik graag een speciale geboortekaartje maken voor de tweeling. Ik ben op internet gaan zoeken op google naar geboortekaartje tweeling.

chris-geboortekaartje

Geboortekaartjes

Qua inspiratie had ik nog niet echt wat inzicht. Ik ben veel op het internet gaan zoeken en kwam uiteindelijk op een website dat gaat over allerlei geboortekaartjes. Ik besefte toen dat ik beter een geboortekaartje kan bestellen voor de tweeling. Dan hoef ik niet zelf er een te maken en bespaar ik de moeite.

 

Op de website waren er wel meer dan honderden keuzes uit geboortekaartjes. Het was een moeilijke keuze voor mij dus besloot ik hulp in te schakelen. Ik heb gebeld naar het bedrijf en vroeg voor meer informatie. Zij adviseerde mij een proefdruk te bestellen wat totaal gratis was.

hugo-kaartje

Eindresultaat

Na 3 werkdagen kreeg ik een gratis proefdruk binnen. Het was een fantastische druk. Dit zorgde ervoor dat ik direct een geboortekaartje voor de tweeling van mijn zus ging bestellen. De website adviseerde mij een sjabloon uit te kiezen. Vervolgens kon je het zelf aanpassen met tekst en kleuren. Erg blij met het eindresultaat en hoop dat mijn zus het ook mooi vindt!